By Guillem Lleonart,Birgit Irgang,Birgit Irgang

ISBN-10: 3958430562

ISBN-13: 9783958430563

Für again- und Kuchenfans!

- Liebevoll gestaltetes Buch mit vielen Cronut-Rezepten zum Selberbacken
- Ein Muss für Cronut- und Donut-Fans
- Schöne Geschenkidee für Hobby-Bäcker

Donuts & Croissants sind ja schon lecker - Cronuts allerdings sind die unwiderstehliche und unverwechselbare Mischung aus beidem. Ob süß oder herzhaft, mit Schokoladenganache und Früchten oder Ibérico- Schinken und Pflaumen belegt - alles ist möglich und verdammt lecker.
Cronuts - hier wird zusammengebacken, used to be zusammengehört: die luftig-leichte Zartheit eines Croissants in der shape eines Donuts. Der spanische Konditor Guillem Lleonart interpretiert diese Idee einer Gebäckfusion, deren Popularität in manhattan nicht nur Warteschlangen, sondern einen regen Schwarzmarkthandel verursacht, auf seine eigene, besondere paintings. Die süßen und herzhaften, heißen und kalten Kreationen schmecken u. a. nach Schokolade, Nougat, Minze, Kaffee, Karamell und Früchten, kommen mit flüssigem Kern, Eiscreme und Knusperkruste daher oder als pikante, würzige Häppchen mit mediterranem aptitude. Lleonarts Cronut-Rezepte sind so einfach wie exquisit und die diversifications- und Kombinationsmöglichkeiten schier grenzenlos.
Guillem Lleonart ist in vierter iteration Konditor und wurde an der Schule der Konditorzunft in Barcelona ausgebildet. Sein Großvater Amadeu battle der erste Konditor in seiner Heimatstadt Sant Celoni, einem Ort in der Nähe von Barcelona, mitten im Gebirge Montseny. Schon als type part Guillem seinem Großvater bei der Zubereitung seiner Spezialkrapfen aus Croissant-Teig, die in der Pfanne gebraten und mit Sahne gefüllt nach der Fastenzeit verkauft wurden - die Vorläufer des Cronuts.

Show description

Read or Download Cronuts (German Edition) PDF

Best baking books

Tartine: Sweet and Savory Pastries, Tarts, Pies, Cakes, - download pdf or read online

Each now and again, a cookbook comes alongside that immediately says "classic. " this can be considered one of them. Acclaimed pastry chef Elisabeth Prueitt and grasp baker Chad Robertson proportion not just their great recipes, but additionally the secrets and techniques and services that remodel a scrumptious home made deal with right into a nice one.

AllanBakes Really Good Cheesecakes by Allan Teoh PDF

While Allan first organize his café a decade in the past, little did he understand how quickly the accolades could come. His strawberry cheesecake was once featured as one of many 50 Yummiest muffins in Singapore and he used to be topped considered one of 4 Cheesecake Heavenly Kings. This cookbook gains Allan’s successful recipes for his awesome melt-in-your-mouth cheesecakes as well as his most up-to-date creations, comparable to the luscious avocado ricotta cheesecake with coconut sponge cake base, the indulgent carrot cake cheesecake with walnut cream cheese frosting, and the wealthy and creamy candy potato cashew nut cheesecake.

Get Midwest Sweet Baking History: Delectable Classics around PDF

Notice how the Midwest subtle the nation's candy the teeth via a scrumptious mixture of immigrant traditions and American ingenuity. Chef Jenny Lewis dips a spoon into generations of do-it-yourself muffins and examines the cogs and wheels of a few of the most important manufacturers of the baking undefined. Pull your chair as much as a historical past within which Midwest beet sugar, vanilla cream and evaporated milk are combined right into a narrative of wars, social shifts and politics.

Get Modern Jewish Baker: Challah, Babka, Bagels & More PDF

Step by step directions for the seven center doughs of Jewish baking. Jewish baked items have introduced households jointly round the desk for hundreds of years. In sleek Jewish Baker, Sarna can pay homage to these traditions whereas reinvigorating them with glossy flavors and new rules. One kosher dough at a time, she bargains the fundamentals for challah, babka, bagels, hamantaschen, rugelach, pita, and matzah.

Extra info for Cronuts (German Edition)

Example text

Download PDF sample

Cronuts (German Edition) by Guillem Lleonart,Birgit Irgang,Birgit Irgang


by Thomas
4.1

Read e-book online Cronuts (German Edition) PDF
Rated 4.81 of 5 – based on 6 votes